Vi måste tyvärr meddela att vi tvingas ställa in årets långpromenad i Tranemo med anledning av Coronapandemin. Vi känner att det inte går att genomföra arrangemanget på ett smittskyddsäkert sätt. Inte heller de regler som finns gällande folksamlingar i dagsläget medför att det går att genomföra långpromenaden.

Däremot tar vi nya tag för en förhoppningsvis kul och trivsam tävling Alla helgons dag 2021. Vi hoppas även att ni i lagen kan träffas och göra något kul tillsammans även i år, kanske gå en äldre bana och laga mat tillsammans. Vi är även tacksamma om ni på något sätt stöttar vår verksamhet på Hagatorpets friluftsgård då långpromenaden är en viktig del i våra inkomster för att utveckla och driva gården. Framförallt görs detta så att föreningarna kan bedriva ungdomsverksamhet inom skidor, orientering och scouting.

Hälsningar föreningarna i Hagatorpets friluftsgård.

Vi har fått ett fint förslag i kommentarerna på vår Facebooksida om frivillig startavgift, vi är mycket tacksamma för detta. Swish numret är 1230296426. Ange gärna Långpromenaden om ni skänker en gåva. Tack på förhand!